Sonoff NSPanel Smart Scene Wall Switch

Sonoff intelligens panel az intelligens otthon vezérléséhez. A nagyméretű színes érintőképernyő megjeleníti az aktuális hőmérsékletet, az időjárás-előrejelzést és az időt, valamint egyéni automatizmusokat futtathat, beállíthatja a termosztátot és még sok mást. A kijelző alatti két fizikai gombot például a világítás kapcsolására lehet beállítani. Bárhová felszerelhető egy meglévő kapcsoló helyére. Kompatibilis a Google Home, Amazon Alexa, IFTTT, Philips Hue stb. rendszerekkel.

Elérhetőség RAKTÁRON. Szállításra kész
Várható kézbesítés:
9.6.2023
Szállítási lehetőségek
Kód: 4674
24 260 Ft
Sonoff NSPanel Smart Scene Wall Switch
Minőség és hasznosság
Minőség és hasznosság
Csak olyan klassz és hasznos termékeket kínálunk, amelyeket mi magunk vásárolnánk és használnánk.
Rajongók és szakértők csapata
Rajongók és szakértők csapata
A szakmai támogatás személyesen és távolról is megválaszolja kérdéseit.
Ismert és egyedi márkák választéka
Ismert és egyedi márkák választéka
Szeretünk egyedi termékeket felfedezni, tesztelni és kínálni.
Nagy termékválaszték és gyors szállítás
Nagy termékválaszték és gyors szállítás
És rengeteg partnerhely a személyes átvételhez.

Sonoff NSPanel Smart Scene Wall Switch

Tapasztalja meg, hogy milyen egyszerű és kényelmes lehet az intelligens otthonkezelés. A Sonoff fali kapcsoló az Ön saját vezérlőközpontja lesz, amellyel működtetheti eszközeit, kiválaszthat egy adott jelenetet, és akár az időjárást is ellenőrizheti. A készülék támogatja a Wi-Fi csatlakozást, és kompatibilis az eWeLink alkalmazással, valamint az Amazon Alexa, Google Assistant, Siri és Alice asszisztensekkel. Felhasználóbarát HMI panellel, érintőképernyővel, 2 fizikai kapcsolóval és termosztáttal is fel van szerelve.

HMI panel - az eszközök kényelmes vezérlése

Mostantól néhány érintéssel kényelmesen kezelheti eszközeit és aktiválhatja a kiválasztott intelligens jeleneteket. A Sonoff fali kapcsoló érintőképernyős HMI panellel van felszerelve, amely gyors hozzáférést biztosít számos hasznos funkcióhoz. Segítségével könnyedén kezelheti a világítást, beállíthatja a légkondicionáló működését és még sok minden mást! Mi több, a kijelző alatt 2 fizikai gomb található, amelyek lehetővé teszik 2 eszköz - például az Ön által leggyakrabban használt - független vezérlését.

Könnyebb világítás működtetése

A kapcsoló tökéletesen alkalmas a világítás vezérlésére. A HMI-panelnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen működtetheti a hozzá párosított intelligens izzókat vagy LED-csíkokat, valamint beállíthatja azok paramétereit. Néhány érintéssel például felerősítheti a fényt, tompíthatja, megváltoztathatja a színhőmérsékletét vagy a színét. Így néhány pillanat alatt egyedi hangulatot teremthet bármilyen alkalomra!

Hozzon létre intelligens jeleneteket és ütemezéseket

Alkalmazza okos eszközeit az életstílusához. A kapcsoló lehetővé teszi, hogy működési ütemterveket hozzon létre a kiválasztott készülékekhez. Például elérheti, hogy hálószobájának világítása automatikusan kikapcsoljon este 11-kor, amikor lefekszik aludni. Intelligens jeleneteket is létrehozhat. Ezzel például egyetlen gombnyomással bekapcsolhatja a fűtést és a lágy, visszafogott világítást, amikor éppen filmet néz. Az NSPanel akár 8 widgetet is támogat.

Távvezérlés alkalmazással

Mondjon búcsút a korlátozásoknak, és kezelje okoseszközeit bárhonnan - még akkor is, ha nem otthon van, például nyaraláson, munkahelyén vagy egy kávézóban. Az NSPanel kompatibilis az eWeLink alkalmazással, így párosított eszközeit okostelefonjáról is kezelheti. Néhány kattintással módosíthatja a beállításokat, vagy ellenőrizheti, hogy otthonában kikapcsolták-e a világítást.

Irányítsa eszközeit hangutasításokkal

Elfoglalt a keze, és le kell kapcsolnia a villanyt? Vagy talán éppen egy kényelmes ágyban fekszik, és szeretné kikapcsolni a fűtést? Többé nem kell minden alkalommal felállnia a helyéről, vagy okostelefonjáért nyúlnia! Az NSPanel készenléti üzemmódban tartja a párosított eszközöket, és kompatibilis a Google Assistant, a Siri, az Amazon Alexa és az Alice hangalapú asszisztensekkel, vagyis hanggal vezérelheti őket. Néhány szóval bekapcsolhatja a villanyt vagy a légkondicionálót!

Lehetőség a készülékek csoportosítására

Szeretné bekapcsolni a világítást az egész házban vagy csak kiválasztott helyiségekben, például a konyhában és az előszobában? Többé nem kell minden lámpát vagy izzót külön-külön bekapcsolnia! A Sonoff NSPanel kapcsoló lehetővé teszi az azonos típusú készülékek csoportosítását, így nem csak az egyes készülékeket vezérelheti külön-külön, hanem az összeset egyszerre. A kiválasztott beállításokat is bármikor könnyedén megváltoztathatja.

Beépített termosztát

A készülék termosztáttal és fejlett érzékelőkkel van felszerelve, amelyek érzékelik a környezeti hőmérsékletet, és segítenek azt a kívánt szinten tartani. Párosítsa hozzá a fűtőberendezést vagy a légkondicionálót, és állítsa őket automatikusan működésbe az Ön preferenciáinak megfelelően. Különböző napszakokra különböző hőmérsékleteket is beállíthat. 20°C délutántól estig? 23°C éjszaka? Az NSPanel gondoskodik arról, hogy fűtője és légkondicionálója az Ön által preferált hőmérsékletet tartsa!

Ellenőrizze az időjárást valós időben

Elhagyja a házat? Most már csak egy pillantást kell vetnie az NSPanelre, hogy tudja, érdemes-e esernyőt vinnie magával. A készülék támogatja a Wi-Fi-kapcsolatot, így nemcsak a dátumot és az időt, hanem az időjárást is képes valós időben megjeleníteni. A készülék kijelzőjén információkat talál a lakáson belüli és kívüli hőmérsékletről. Sőt, egy speciális ikon segítségével ellenőrizheti például, hogy odakint napos, felhős vagy esős idő van-e.

Széles körű kompatibilitás

Alakítsa ki álmai intelligens otthonát, ahol jól él. Az NSPanel kompatibilis a legtöbb Sonoff termékkel, például kapcsolókkal, foglalatokkal, izzókkal vagy LED-csíkokkal. Emellett lehetővé teszi a kiválasztott Philips Hue eszközök kényelmes működtetését is. Mindez rengeteg lehetőséget biztosít az Önre tökéletesen szabott okosotthon-rendszer létrehozásához.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Okos otthon központi egységek és érzékelők
Jótállás: 24 hónap (Cég 12)
Kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Bluetooth 4.2, ZigBee 3.0, Google Assistant, Amazon Alexa, iOS/Android
Méretei: 86x86x41,7mm
Kijelző: 3,5" TFT, 480x320px
Bemeneti feszültség: 100-240V ~ 50/60Hz 4A max.
Kimeneti feszültség: 100-240V ~ 50/60Hz, 2A / channel, 4A total

How to Wire and Install SONOFF NSPanel Smart Scene Wall Switch

SONOFF NSPanel Smart Scene Wall Switch - Track the Real-time Weather

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Hasonló termékek

Sonoff NSPanel Pro Smart Scene Wall Switch
Sonoff NSPanel Pro Smart Scene Wall Switch
RAKTÁRON. Szállításra kész
41 240 Ft

Sonoff intelligens panel az intelligens otthon vezérléséhez. A nagyméretű, 3,95"-os színes érintőképernyő megjeleníti az aktuális hőmérsékletet, az időjárás-előrejelzést és az...

Kód: 4675