Sonoff NSPanel Pro Smart Scene Wall Switch

Sonoff intelligens panel az intelligens otthon vezérléséhez. A nagyméretű, 3,95"-os színes érintőképernyő megjeleníti az aktuális hőmérsékletet, az időjárás-előrejelzést és az időt, valamint egyéni automatizmusokat futtathat, beállíthatja a termosztátot és egyebeket. Bárhová telepíthető a meglévő kapcsoló helyére. Kompatibilis a Google Home, Amazon Alexa, IFTTT, Philips Hue stb. rendszerekkel.

A Pro verzió nagyobb kijelzőt, kissé eltérő kezelőfelületet és több lehetőséget hoz. Több termosztátot vezérelhet több helyiségben, grafikonokat tekinthet meg az elmúlt 24 óra trendjeiről stb. Az NSPanel olcsóbb verziója (nem-Pro) inkább egy szoba vezérlésére készült, a Pro verzió egyszerre több szobát/termosztátot/termosztátot tud kezelni.

Elérhetőség RAKTÁRON. Szállításra kész
Várható kézbesítés:
9.6.2023
Szállítási lehetőségek
Kód: 4675
41 240 Ft
Sonoff NSPanel Pro Smart Scene Wall Switch
Minőség és hasznosság
Minőség és hasznosság
Csak olyan klassz és hasznos termékeket kínálunk, amelyeket mi magunk vásárolnánk és használnánk.
Rajongók és szakértők csapata
Rajongók és szakértők csapata
A szakmai támogatás személyesen és távolról is megválaszolja kérdéseit.
Ismert és egyedi márkák választéka
Ismert és egyedi márkák választéka
Szeretünk egyedi termékeket felfedezni, tesztelni és kínálni.
Nagy termékválaszték és gyors szállítás
Nagy termékválaszték és gyors szállítás
És rengeteg partnerhely a személyes átvételhez.

Sonoff NSPanel Pro Smart Scene fali kapcsoló

A Sonoff fali kapcsoló lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezelje intelligens otthonát. Lehetővé teszi a fények, érzékelők, hőmérséklet, kamera stb. vezérlését. Akkor is értesíti Önt, ha valaki betör az otthonába. A termék együttműködik az Otthon asszisztenssel és támogatja a Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatot. Tökéletes lesz a mindennapi használatra, mint időzítő vagy ébresztőóra, akkor is értesíti Önt, ha valaki csenget.

Beépített termosztát

A Sonoff fali kapcsoló lehetővé teszi a szobahőmérséklet intelligens szabályozását is. Mindössze annyit kell tennie, hogy párosítja a radiátorokkal vagy a légkondicionálóval, és beállítja a kívánt hőmérsékletet. Emellett 2 üzemmód közül is választhat. Az Auto üzemmódban a készülék automatikusan be- és kikapcsol, amikor a hőmérséklet eléri az Ön által megadott értéket. A kézi üzemmód viszont lehetővé teszi, hogy manuálisan állítsa be a hőmérsékletet a saját ízlése szerint - amikor csak akarja.

Felhasználóbarát

Szeretne zenét hallgatni, egy tévésorozat egy epizódját vagy egy oktatóanyagot nézni egy Ön által választott témában? A Sonoff fali kapcsoló mindezt lehetővé teszi számodra. Mindössze annyit kell tennie, hogy elmenti a weboldal címét az NSPanel Pro-ban, és egy kattintással elindítja azt. Ezenkívül személyre szabhatja a készülék megjelenését a rendelkezésre álló háttérképek egyikének kiválasztásával. Mi több, a háttérkép az időjárásnak megfelelően változik. Saját fényképet is hozzáadhat.

Kényelem és biztonság

A kapcsoló kijelzővel van felszerelve, és együttműködik a Sonoff kamerákkal (CAM Slim, GK-200MP-B), az RTSP-vel és az ESP32-vel. Így párosítja őket a készülékkel, így rálátást nyer a garázsra, az étkezőre vagy a ház bejáratára. Mi több, támogatja a kétirányú hangot, így kényelmesen kommunikálhat például egy futárral. Ezenkívül beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik - okostelefonhoz vagy kapcsolóhoz csatlakoztatva lehetővé teszi a másokkal való kommunikációt.

Alacsonyabb villanyszámlák

A Sonoff fali kapcsoló másik előnye, hogy képes szabályozni a felhasznált energia mennyiségét. Ez lehetővé teszi, hogy csökkentse a villanyszámlák költségeit. A készülék a Sonoff intelligens relékkel és kapcsolókkal működik, beleértve a POW Origin/Elite, DualR3, S40/31 készülékeket.

Átgondolt tervezés

A készüléket úgy tervezték, hogy használata egyszerű legyen. A kapcsoló 3,95"-os TFT LCD érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely egyértelmű hozzáférést biztosít az információkhoz és a beállításokhoz. Ráadásul a képernyő fényereje az ICC-érzékelőnek köszönhetően automatikusan beállítódik, a kényelmesebb használat érdekében.

További képességek

A szabványos Zigbee 3.0 protokoll stabilabbá teszi a kapcsolatot és nagyobb hatótávolságot biztosít. A hozzáadott szolgai eszközök hangvezérléssel vezérelhetők az Alexával, Google Home-mal stb. való együttműködés révén. Ezenkívül támogatja a kétirányú szinkronizálást az NSPanel Pro és a Home Assistant ökoszisztéma között. Az NSPanel Pro Zigbee-eszközöket is párosíthatja a HA-val, és szinkronizálhatja a HA lámpákat és kapcsolókat az NSPanel Pro-val.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Okos otthon központi egységek és érzékelők
Jótállás: 24 hónap (Cég 12)
Kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Bluetooth 4.2, ZigBee 3.0, Google Assistant, Amazon Alexa, iOS/Android
Méretei: 86x86x39,5mm
Kijelző: 3,95" TFT, 480x480px
Bemeneti feszültség: 100-240V ~ 50/60Hz
Súlya: 180g
Spotřeba: 5W max, 150mA

How to wiring and use the NSPanel Pro?

SONOFF NSPanel Pro works with Home Assistant

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Hasonló termékek

Sonoff NSPanel Smart Scene Wall Switch
Sonoff NSPanel Smart Scene Wall Switch
RAKTÁRON. Szállításra kész
24 260 Ft

Sonoff intelligens panel az intelligens otthon vezérléséhez. A nagyméretű színes érintőképernyő megjeleníti az aktuális hőmérsékletet, az időjárás-előrejelzést és az időt,...

Kód: 4674