Roborock S7 MaxV Ultra black

Roborock S7 MaxV - A legjobb dolog, amit 2022-ben vásárolhatsz. 5100Pa szívónyomású motor (+104% az előző generációhoz és az S7-hez képest!), kiváló ReactiveAI 2.0 navigációs rendszer + 2 kamera elöl, köztük teljes színes kamera + LDS LiDAR - aktív akadályelkerülés, intelligens térfeltérképezés, helyiségfelismerés, ház padlójának felismerése, sötétben is lát, valós idejű kameranézet az alkalmazásban, távolról kommunikálhat hanggal és videóval a porszívón keresztül. Fejlett felmosás - automatikus felmosófelhúzás szőnyegeken (szárazon marad), rezgő felmosás - akár 3000 rezgés/perc a jobb tisztítás érdekében, vízáram beállítása, szőnyegfelismerés a nagyobb teljesítmény érdekében, No-Mop zónák, HEPA szűrő, mobilalkalmazás vezérlés és még sok más. 

A csomag tartalmaz egy hi-tech dokkolóállomást, amely képes kiüríteni a porszívó portartályát, automatikusan kimosni a felmosórongyot és feltölteni a porszívót vízzel. 

Elérhetőség RAKTÁRON (a szállítónál)
Várható kézbesítés:
8.6.2023
Szállítási lehetőségek
Kód: 3925
550 950 Ft
Minőség és hasznosság
Minőség és hasznosság
Csak olyan klassz és hasznos termékeket kínálunk, amelyeket mi magunk vásárolnánk és használnánk.
Rajongók és szakértők csapata
Rajongók és szakértők csapata
A szakmai támogatás személyesen és távolról is megválaszolja kérdéseit.
Ismert és egyedi márkák választéka
Ismert és egyedi márkák választéka
Szeretünk egyedi termékeket felfedezni, tesztelni és kínálni.
Nagy termékválaszték és gyors szállítás
Nagy termékválaszték és gyors szállítás
És rengeteg partnerhely a személyes átvételhez.

Roborock S7 MaxV - saját összefoglalónk a marketingbeszéd nélkül

Ez a porszívó a Roborock több éves fejlesztésének tiszta esszenciája. Már mindent tud, amit csak el lehet képzelni, és aligha keres versenytársat legalább 2022-ben. Először is - nagy teljesítménnyel porszívózik. Az összes eddigi Roborock porszívó teljesítménye 2500Pa-ig terjedt, ez a készülék 5100Pa-ig. Szőnyegeken automatikusan növeli a teljesítményt, hogy több szennyeződést szedjen ki a szőnyegekből. Aztán ott van a felmosás. Az elektronikusan vezérelt vízadagolás már automatikus, nincs többé véletlenszerűen a ruhába öntött víz. De az S7 MaxV még ennél is tovább megy. A felmosó most már rezeg, akár 3000 rezgés/perc sebességgel. Ez több rászáradt szennyeződést old le a padlóról, amit így tud megtisztítani. És képes felemelni a felmosórongyot, hogy ne legyen nedves a szőnyeg. Így végre az egész lakást egy mozdulattal kitakaríthatja, anélkül, hogy a felmosót ki- vagy bedugná a konnektorból.

És most jöjjenek az okos funkciók. Minden MaxV porszívó rendelkezik a ReactiveAI nevű technológiával. Ez itt a 2.0-s verzióban rendelkezik vele, és ez egy kamerák, érzékelők és mesterséges intelligencia gyűjteménye a maximális térbeli tájékozódás érdekében. A LiDAR adott. A porszívó megjegyzi, hogy hol volt, hol nem volt, és merre kell mennie. Nem vezet kaotikusan. Még a szobákat és az emeleteket is felismeri, és a térképen kiválaszthatja, hogy hova és mikor menjen, vagy hova ne menjen. A porszívók már évek óta ezt csinálják. Az S7 MaxV azonban még két elülső kamerát kínál, az egyiket RGB - teljes színben. Aktívan figyeli az előttünk lévő területet és elkerüli az akadályokat. Felismeri a földön szétszórt ruhákat, játékokat, állati ürüléket és az élet egyéb dolgait. Látja és tudja, hogyan kerülje ki őket. Az applikáción élőben követheted az útját. A színes kamerának köszönhetően láthatja, mi van a porszívó előtt. A beépített hangszóró és mikrofon segítségével kiabálhatsz a kutyáddal, vagy átadhatod az információkat a gyerekeidnek. És a biztonság? A kamera invazívnak hangzik. Nos, a Roborock azzal büszkélkedhet, hogy az S7 MaxV szigorú teszteken ment át a TUV Rheinlandnál, és megfelel az ETSI EN 303 645 kiberbiztonsági szabványoknak. A ReactiveAI 2.0 technológia állítólag sehol sem tárol képeket vagy videót.

Ha ki kellene választanunk egy terméket a kínálatból, amelyet bátran, kommentár nélkül ajánlanánk bárkinek, az ez a porszívó lenne. Általánosságban elmondható, hogy a Roborockokkal kapcsolatban csak pozitív tapasztalataink vannak, és az S7 MaxV ezt ismét egy új szintre emeli.

A Roborock S7 MaxV három változatban kapható:

S7 MaxV - csak egy porszívó a fent említett funkciókkal és egy hagyományos töltőállomással.

S7 MaxV+ - porszívó + Auto-Empty Dock - egy dokkolóállomás, amely egy kiegészítő szűrőn keresztül egy porzsákba szívja az összes szennyeződést a porszívóból, és körülbelül 8 hétig nem kell üríteni a porszívót.

S7 MaxV Ultra - porszívó + Empty Wash Fill Dock - dokkolóállomás, amely szintén képes a szűrőn keresztül a porzsákba szívni a szennyeződést, de a felmosórongyot is ki tudja mosni, és a következő felmosáshoz újra meg tudja tölteni a porszívót vízzel. Ez új, rendkívül jól hangzik, de rengeteg mechanikus alkatrészt tartalmaz, és fogalmunk sincs, hogy milyen lesz a hosszú távú megbízhatósága.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Robotporszívók
Jótállás: 24 hónap (Cég 12)
Kapcsolat: Wi-Fi, Roborock app - Android, iOS
Egyéb jellemzők: Szívónyomás 5100 pA-ig, fejlett moping, intelligens navigáció, padlófelismerés, helyiségfelismerés, HEPA szűrő
Méretei: 35,3 x 35 x 9,65 cm
Súlya: 3.6 kg
Elemek: 14,4 V / 5200 mAh Li-Ion, beépített, akár 180 perc porszívózással
Anyaga: ABS műanyag

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: