Új név, új lehetőségek

Megváltoztattuk a nevünket és új identitást kaptunk. Mostantól Tech Panda vagyunk!

panda-body-minnopt

Majdnem 10 éve ismerhettél minket Xiaomi-Store néven. Nagyszerű időszak volt, sok minőségi terméket és elégedett vásárlót jelentettünk. Azonban itt az ideje, hogy továbblépjünk.

Miért tesszük ezt?

Szélesebb termékkínálat
Saját márka
Jobb árak
Szélesebb termékkínálat

Amikor hallod a Xiaomi-Store nevet, akkor csak a Xiaomi termékekre gondolsz. Mi úgy véljük, hogy a piacon sok alternatív termék található, amelyek kiegészíthetik egymást, különösen az okos otthonokban. Szeretnénk ajánlani neked más márkákat is, amelyeket teszteltünk, amelyek magas minőségűek és amelyekre megbízhatunk. Ma már milliószámra vannak különböző termékek a piacon, és mi szeretnénk az útmutatóid lenni, a kurátorok. Várhatóak saját összefoglalóink és értékeléseink a kínált termékekről, amelyek elmagyarázzák, hogy miért érdemes egy adott terméket megvásárolni, mire alkalmas vagy kinek ajánljuk. Ezeket az értékeléseket hamarosan megtalálhatod a weboldalunkon.

Azonban ez nem jelenti azt, hogy elhagyjuk a Xiaomit. Továbbra is találhatsz sok nagyszerű terméket ebből a márkából a weboldalunkon.

Saját márka

Mindenki imádja a pandákat és jól emlékszik rájuk. Reméljük, hogy az Tech Panda márkánkat is jól emlékeznek. Ő aranyos, okos, szereti a legújabb eszközöket. És természetesen lusta, mint minden panda.

Ez az oka annak, hogy az okos otthonokra és kültéri eszközökre fókuszálunk. Ha például kirándulni mész, örömmel ajánlunk neked megfelelő zseblámpákat, power bankokat, multifunkcionális késeket vagy különféle autófelszereléseket. Másrészről, ha otthon szeretnél pihenni, az okos otthonokra fókuszálunk. Sok utasítást várj el arról, hogyan állítsd be a lámpákat, aljzatokat vagy a fűtést, hogy ne kelljen aggódnod miattuk.

És mivel nem szeretjük az unalmat, a szürke színeket és a negatív attitűdöket, boldog pandaként kommunikálunk az ügyfeleinkkel. Reméljük, hogy mosolyt csalunk az arcodra, és nem sértünk meg téged :-)

Jobb árak

Ez magától értetődő. Mindenki jobb árat akar. A termékkínálatunk bővítése és új üzleti kapcsolatok kiépítése révén jobb ajánlatokra számíthatsz, mint korábban. Természetesen vannak olyan termékek, amelyeknek ajánlott fogyasztói ára van, amelyet nem tudunk megváltoztatni. Azonban különféle különleges ajánlatokat készítünk neked, amelyekről hírleveleinkben értesítünk majd.

Várjuk a vásárlásaidat.

Xiaomi-Store.hu csapata

A Panda Központ csapata